Waardebonnenactie huiseigenaren

Deze week ontvangen huiseigenaren in de gemeente Beuningen een brief met een waardebon van 70 euro. Met deze waardebon kunnen zij kleine energiebesparende maatregelen aanschaffen. Voorbeelden zijn led-lampen, tochtstrips of een waterbesparende douchekop. De waardebon is te gebruiken vanaf 4 april. Er is beperkt budget beschikbaar en als dit op is, is de bon niet meer te gebruiken. Met de aanschaf hiervan kan de energierekening omlaag. Ook verminderen deze producten CO2-uitstoot; dus ook goed voor het milieu!

Eerder dit jaar organiseerden we al zo’n actie voor huurders. Ook zij kregen de kans om voor € 70,- energiebesparende maatregelen te kopen. Dat budget is nog niet op. Huurders die de bon nog niet hebben gebruikt, kunnen deze nog inzetten. 

Spelregel

Er is één spelregel: de waardebon mag alleen besteed worden aan kleine energiebesparende producten. Vanaf 4 april kunt u deze aanschaffen. De gemeente Beuningen organiseert deze actie samen met het Loket Duurzaam Wonen Plus en Winst uit je Woning
Bent u een woningeigenaar en heeft u vragen over uw waardebon? Neem dan contact op met de helpdesk van Winst uit je Woning. Bel naar 023 - 58 36 936 of stuur een e-mail naar waardebon@winstuitjewoning.nl. Ook kunt u een afspraak maken met één van de medewerkers van Loket Duurzaam Wonen. Bel hiervoor naar telefoonnummer 14 024.