Waardebonnenactie huurders woning

Deze week ontvangen huurders van een woning in de gemeente Beuningen een brief met een waardebon van 70 euro. Met deze waardebon kunnen zij kleine energiebesparende maatregelen aanschaffen. Voorbeelden zijn led-lampen, tochtstrips of een waterbesparende douchekop. Eerder dit jaar organiseerde de gemeente zo’n actie voor huiseigenaren. Nu krijgen huurders de kans om hun woning energiezuiniger te maken. Met de aanschaf van de energiebesparende producten kan de energierekening omlaag. Ook verminderen deze producten CO2-uitstoot; het is dus goed voor het milieu!

Subsidie van het Rijk

Voor de uitvoering van deze actie ontvingen wij een subsidie van het Rijk. Een spelregel hierbij is dat dit geld alleen besteed mag worden aan kleine energiebesparende producten.  Wij organiseren deze actie samen met het Loket Duurzaam Wonen en Winst uit je Woning. 

Contact

In de brief die huurders ontvangen wordt uitgelegd hoe de waardebon gebruikt kan worden.  Bent u huurder en heeft u vragen over de actie of de waardebon? Neem dan contact op met de Helpdesk van Winst uit je Woning. Bel naar 023 - 58 36 936 of stuur een e-mail naar waardebon@winstuitjewoning.nl.

Samen gaan we op weg naar een energieneutrale gemeente in 2040.